Bevlogen vakvrouwen leiden bewonerscommunicatie in goede banen

Ladies@Work bestaat uit een team van enthousiaste en betrokken vakvrouwen. Ieder van ons is goed ingevoerd in de communicatievraagstukken die spelen bij (grootschalige) renovatie- en onderhoudsprojecten. Samen hebben we alle kennis en ervaring in huis om de bewonerscommunicatie bij woningverbetering of asbestsanering in goede banen te leiden. In elke fase van het traject.

Oog voor alle partijen

Ladies@Work weet dankzij haar expertise waar behoefte aan is en houdt rekening met de belangen van alle betrokken partijen (zoals bewoners, corporatie, projectontwikkelaar, aannemer en energieleveranciers). Wij zien het als onze taak om bruggen te slaan, mensen op één lijn te krijgen en bovenal rust en duidelijkheid te scheppen. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich gehoord voelt en stemmen de bewonerscommunicatie en begeleiding daar zoveel mogelijk op af.

Flexibel inzetbaar

Ladies@Work is flexibel inzetbaar. Wij zijn u graag van dienst van het begin tot het einde van het project. Wilt u alleen bij de voorbereidende of uitvoerende fase van onze kennis gebruik maken? Geen probleem. Ladies@Work werkt met losse communicatiebouwstenen.

Heel Nederland

Ladies@Work is gestart in de regio Utrecht, maar is inzetbaar in heel Nederland.  

“We weten wat er komt kijken bij renovatie en onderhoud of bij het verwijderen van asbest. Dat schakelt een stuk makkelijker.”